Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

Нова структура на общината в Сливен до Нова година

Нова структура на общината ще има до края на годината – съобщи кметът на Сливен Стефан Радев /ГЕРБ/.

Числеността на администрацията ще бъде намалена, разходите – оптимизирани. “Има позиции, за които трудно може да се привлекат специалисти с възнагражденията, които се осигуряват от общината. И е логично да се привлекат специалисти за конкретен случай или проект” – заяви кметът. Но гражданските договори, по които към момента работят 45-50 души, ще бъдат драстично намалени до 10 пъти по-малко.

Идеята на новата структура е с част от икономията да се увеличат някои от заплатите в общината, за да се повиши мотивацията на служителите. “Аз не съм привърженик на ниските доходи. Въпросът е, че тук се съобразяваме с различните обстоятелства – и времето, и размера на различните задължения” – каза още Стефан Радев.

Кметът на Сливен Стефан Радев /на снимката: третият отляво-надясно/ е икономист, работил е в холдинг “Мелинвест”, през последните години – в одиторска компания в столицата. В екипа си е избрал петима души /на снимката: отляво-надясно/. Досегашният главен юрист на областната управа Валя Радева ще е секретар на общината.

Управителят на Общинска банка-Сливен Румен Иванов ще е зам.-кмет по финансите. Строителството е възложено на зам.-кмета инж.Стефан Кондузов, който досега бе изп.директор на “Топлофикация”-Сливен.

Зам.-директорът на филиала на Медицинския университет-Варна в Сливен Пепа Чиликова ще е зам.-кмет по хуманитарните дейности. Стоян Марков идва от областта на еврофондовете и проектното финансиране и това ще е ресорът му на зам.-кмет. Засега пети заместник на кмета Радев не се предвижда.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.