36-годишен стана главен архитект на Бургас Емил Бурулянов спечели конкурса на Общината

СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Григор: Загубите от Стан ме мотивираха

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Областният управител на Сливен изиска информация от работодатели и кметове във връзка с новия коронавирус

Димитър Пенев: Препоръчвам „спешните” Тибетски капки „Дехипер Форте” , защото работят!

Откак минах на тях, махнах хапчетата за кръвното, нямам сърцебиене. Щом нещо се ядосам или притесня – капвам си малко „спешни” капки на езика и съм готов. Всички вкъщи също вече взимат „Дехипер Форте” и не боледуваме през зимата – грипът не ни лови…Агитирам роднини и приятели за новите Тибетски капки, тъй като ми дават и много енергия. С тях забравих възрастта – имам сили като на младини. Съветвам всички „набори” да си имат по едно шишенце в домашната аптечка. Браво на нашите момчета, които измислиха новата технология за „Дехипер Форте”!

Новите капки не се преглъщат, а се накапват върху езика, полезните вещества моментално минават от лигавицата на устната кухина в кръвта и водят до сваляне на повишеното кръвно налягане за 3 до 5 минути!

Тибетските капки „Дехипер Форте” могат да се приемат и от хора с алергии, със стомашни проблеми – активни язви и др. причини за дразнене на стомаха. Използва се не чесънът, който се продава на пазара, а е специален сорт черен китайски чесън, който се отглежда само за медицински цели в т.нар. „контролирана среда“ – това не е обикновената почва, а среда, изчистена от всякакви вредни примеси/ чесънът има свойството лесно да усвоява тежките метали от почвите и главно кадмия например/. Освен това въпросният чесън се бере само през есента, сутрин до обяд.

Самата технология е последен писък на науката от 21 век и протича на няколко етапа. У нас няма подходящо оборудвана лаборатория, в която да се правят тези капки. Затова капките се правят в Прага. БГ технологията позволява да се постигне и по-ниска цена от други подобни методи, познати в САЩ и в Европа. Всъщност стойността на „Деехипер Форте” никак не е висока, а напротив – ниска е, тъй като самата технология няма аналог в света/ за пример: американска фирма произвежда чеснови капки по подобна технология и шишенца по 50мл. от техните капки са задължителни да ги има в чантите на парамедиците в САЩ за спешни случаи, само че тяхната цена е…долар за милилитър, т.е 1 шише от 50мл. струва 50 долара!!!

Другото уникално предимство в нашата технология е, че активните вещества са в невероятно голямо количество – 16,7%/, а според евростандартите за максимум на активно вещество в продукта се приема …5%/;

Новите капки могат да се използват не само за спешно сваляне на кръвното при кризи. Те са природно напълно безвредно средство и за трайно лечение на високо кръвно и укрепване на сърцето. Употребява се също така и като мощно антибактериално средство – за вдигане на имунитета, както и за всички други познати лечебни свойства на чесъна. Всъщност новата уникална БГ технология гарантира значително по-силен терапевтичен ефект от обикновените чеснови тинктури!

„ТибетМед”ЕООД е поръчител за разработването на уникалната технология и занапред ще инвестира в научни разработки, които да дадат нов и по-пълноценен живот на постиженията на хилядолетната Тибетска медицина.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки „Дехипер Форте”е САМО 36лв! Търсете вече и в по-добрите аптеки.

Доставката е за наша сметка!

За повече информация и поръчки на „Дехипер Форте”: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

e-mail: guide1@abv.bg; 1463 София, П.К.113

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.