Букмейкърите: „Юнайтед“ отпада от Лигата

„Манчестър Юнайтед“ е на ръба на отпадане от Шампионската лига още след груповата фаза, след като се измъчи за 0:0 у дома срещу ПСВ „Айндховен“.
Грандът има нужда от победа в Германия над „Волфсбург“, която със сигурност го класира.

Но при реми или загуба „червените дяволи“ ще се надяват ЦСКА (Москва), който е отпаднал, да не се даде на ПСВ в Холандия. Руснаците паднаха с 0:2 у дома от немския тим, а Георги Миланов игра 90 минути.

Букмейкърите не вярват в колебливия тим на Луис ван Гаал. Залозите са 1:1,22 за „Волфсбург“, 1:1,4 за ПСВ и едва на трето място - 1:1,72 за „Юнайтед“ да излязат от групата.

Критиките към мениджъра и отбора са убийствени. „Този тим е на 1000 километра от „Барселона“ и „Байерн“, не мога да позная стила на „Юнайтед“,“ изригна клубната легенда Пол Скоулс в студиото след мача. И след това за първи път нападна лично Антони Марсиал, рекордната лятна покупка, играл неубедително и пропуснал двете най-добри положения.

Съседите от „Манчестър Сити“ беснеят срещу „Ювентус“. Не от загубата с 0:1 в Торино, а от думите на диктора на стадиона, който на два пъти обявил, че домакините играят срещу... „Манчестър Юнайтед“.

А Хари Реднап, коментатор в студиото на „Скай“, нападна Яя Туре от „Сити“ за размяна на фланелката със съперник след първото полувреме. „Невероятно! Можете ли да си представите Тони Адамс или Вини Джоунс да си размени екипа преди края на мача с противник!?“, кипеше от възмущение Реднап. Паоло Дибала от „Юве“ се приближи и поиска фланелката от Туре, който веднага смъкна екипа.

В Швеция не се разсърдиха на Златан Ибрахимович (ПСЖ), който се върна и помете родния си „Малмьо“ с 5:0. Градът излезе по улиците и гледа двубоя на големи екрани, а върху местната телевизионна кула бе осветена буква Z - първата в името на легендата.

За осминафиналите след мачовете в сряда се класираха „Атлетико“, „Бенфика“, ПСЖ и „Ювентус“. А „Реал“ и „Байерн“ са твърдо първи ще са в урната на поставените.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят