СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Григор: Загубите от Стан ме мотивираха

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Областният управител на Сливен изиска информация от работодатели и кметове във връзка с новия коронавирус

Гърция затвори пропускателен пункт на границата с Турция Взема максимално строги мерки за опазване на сухопътните и морските си граници

1000 лева глоба за бракониер, ръсил риба при гонка

Бракониер с добра слука трябва да плати 1000 лв. глоба, защото възпрепятствал проверка на инспекторите от Агенцията по рибарство и аквакултури, които го преследвали в района на шуменския язовир „Тича“. Решението на административния съд в Шумен за Гюнай Р.Я. е окончателно. Младият мъж обжалвал наложена санкция, но тя е потвърдена като правилна.

Екшънът, при който риболовецът разпилял улова си се разиграл на 21 януари м.г. по мръкнало. Инспекторите устроили капан на младият Гюнай, син на прочутият Ремзи Азизов-Даракчията/55г./. Той пуснал мрежи в язовира в района между селата Ловец и Сушина, бил с джип с ремарке и натоварил рибата в него.

Щом зърнал проверителите, бракониерът потеглил с високата скорост и засипал черните пътища с риби. След като го заловили бракониерски мрежите с дължина към 900 метра са конфискувани, а оцелялата 272 кг. риба е дарена на социално слаби.

Пред магистратите бракониерът се пробвал да обясни, че деянието му не е доказано, но не му хванали вяра. Бащата на рибарят нарушител също е санкциониран, има и наложена пробация за свои прегрешения по язовир „Тича“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.