Залози за 2016-а: Пето бебе за Бекъм и годеж на принц Хари

Букмейкърите във Великобритания приемат залози за пето бебе в семейството на Дейвид и Виктория Бекъм, както и за годеж на принц Хари през новата 2016 г., пише в. „Дейли стар“, цитиран от forumnews.bg.

Миналата година букмейкърските прогнози за ново попълнение в семейство Бекъм и кралски годеж не се сбъднаха. Това не пречи отново да се приемат залози за тези събития.

Шансът семейство Бекъм да се сдобие с пето отроче през 2016 г. е оценен на 5 към 1. Залогът за годеж на принц Хари, който понастоящем е необвързан, но според слуховете се е сближил отново с бившата си изгора Челси Дейви, е 3 към 1.

Букмейкърите приемат и залог 4 към 1, че братът на принц Хари, принц Уилям, и херцогинята на Кембридж Катрин ще оповестят, че очакват трето дете. Друг залог, свързан с кралската фамилия, е за абдикация на Нейно Величество Елизабет Втора. Вероятността това да се случи е оценена на 10 към 1.

Шансът папа Франциск да се оттегли от Светия престол според букмейкърите е 4 към 1.

Залозите телевизионният и музикален продуцент Саймън Кауъл и скандалният бивш футболист Пол Гаскойн да получат рицарски звания са съответно 5 към 1 и 33 към 1.

Залозите за развод на Кейт Мос с Джейми Хинс и Шерил Фернандес-Версини със съпруга й Жан-Бернар са съответно 6 към 4 и 6 към 1. Мос и Хинс се разделиха през лятото на 2015 г. В края на миналата годината плъзнаха слухове, че бракът на Шерил и Жан-Бернар „не върви“.

Букмейкърите приемат и залози, свързани с музикални звезди. Вероятността Джъстин Бийбър да стане баща е оценена на 2 към 1. Залогът Риана да стане съдия в шоуто „Х-Фактор“ е 8 към 1, а Майли Сайръс да се оттегли от музиката – 20 към 1.

Сред най-невероятните събития според букмейкърите са тандемът Ант и Дек да се раздели и пищната Кели Брук да спечели „Оскар“. Залозите това да се случи през 2016 г. са съответно 100 към 1 и 500 към 1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл