Спецполицаи разследват мистериозната смърт на Пламен Миланов, обискират дома му

Служители на ГДБОП разследват смъртта на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов и неговата 30-годишна служителка Теодора Димитрова.

Бопаджиите са разпитвали по-младите жители на село Палатово, където е къщата и имението на Пламен Миланов. Единственият въпрос, който задавали, е дали Пламен Миланов е имал врагове, информира struma.bg.

Огромният му дом е обискиран. Според запознати търсени са заплашителни писма и други улики, които да помогнат за разплитането на мистериозната смърт на двамата.

Днес дъщеричката на Миланов има имен ден. Тя е кръстена на баща си - Пламена.

Пламен Миланов и 30-годишната негова служителка Дора починаха от задушаване с газ. Те бяха намерени мъртви на четвъртия етаж в офис сграда в Дупница, където Пламен има няколко офиса и апартамент. Младата жена не е отишла на работа и родителите й я обявили за издирване. Тя е била служителка в телекомуникационната компания на Пламен.

На първия ден от Новата година близки и приятели изпратиха в последния му земен път 49-годишният Пламен Миланов. Траурната церемония бе съпроводена от таксиметрови коли и около 250 души.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини