Педофил се гаврил с дете в приемно семейство

60-годишен педофил влиза в затвора за блудство с невръстно момченце, настанено в приемно семейство. Гаврата се разиграла във видинското село Неговановци в дома на приемната майка на 6-годишно дете, която живеела на съпружески начала с осъдения вече З. Т.

Още на три годинки момчето било изоставено в социален дом, тъй като майка му избягала в чужбина да проституира, а бащата не се интересувал от него. Бабата и дядото по майчина линия пък заявили пред социалните, че няма повече да се грижат за внука си. Детето останало в сиропиталище до 2013 г., когато на 6 годинки половина било предадено на приемната майка Л. В. в с. Неговановци.

През август същата година наблюдаващата случая социална служителка се усъмнила, че нещо не е наред, когато на задължителната месечна среща с момчето приемната майка не го довела. Дни по-късно детето било разпитано в защитена “синя стая”. То казало на социалните как “дядо З.” идвал в при него в леглото, пипал го между краката и сам си свалял гащите, за да го гали детето.
Заради чистото съдебно минало окончателна присъда на педофила от приемното семейство е само една година.

Коментари

Задължително поле