Премиерът Борисов: Контрабандистите на цигари видяха, че в България нямат шанс, и започнаха да изнасят фабриките си в други страни

Намериха телата на 39 души в български камион във Великобритания

Сара Джесика Паркър с шокиращи разкрития за „Сексът и градът“

Арестуваха гимназисти, потрошили полицейски джип

ЦСКА спечели голямата битка

Във Враца забраниха продажбата на алкохол по време на вота

Заловиха 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян Открит е в родното му село

Увеличения до 630 евро за 465,112 пенсионери в Гърция

Отчетоха най-ниското ниво на контрабанда на цигари в последните десет години

Американски бомбардировачи прелетяха 50 км от Сочи по време на срещата Путин-Ердоган

Започна изграждането на тунел „Железница“ от магистрала „Струма“

Вижте Майли Сайръс без сутиен (СНИМКИ) Певицата без свян показа зърната си

Президентът Радев пред студенти в Токио: България и Япония са свързани от силна духовна връзка, която е устояла на изпитанията на времето

От 40 до 60 лв. за кубик дърва, закупени от временен горски склад на територията на ЮЗДП

Премиерът: Взехме решение за възлагане на “Български пощи” ЕАД да извършва дейността по разпространение и продажба на печатни издания

Външно дава близо 5 млн. лева за самолетни билети

Министерство на външните работи дава 4,8 млн. лева (или 4 млн. лева без ДДС) за самолетни билети, става ясно от обществена поръчка, публикувана на сайта на Агенцията по обществени поръчки. Обявата е публикувана в последните работни дни на миналата година.

Предметът на обществената поръчка е „Осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и чужбина и съпътстващи дейности за нуждите на Mинистерство на външните работи”. Изпълнението на обществената поръчка има за цел осигуряване на самолетни билети за служебните пътувания в чужбина и страната, и предоставяне на съпътстващи дейности.

Участникът трябва да докаже опит в изпълнението на поне една услуга, която е еднаква или сходна с предмета на обществената поръчка, за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата.
Под сходен предмет се разбира туроператорски и/или турагентски услуги/дейности, включително продажба на самолетни билети.
От ведомството на Даниел Митов уточняват, че ще изберат икономически най-изгодна оферта. Най-голяма тежест при избора обаче ще има техническа оценка – с тежест 60, а ценовата ще е с тежест 40

Министерството обаче няма да плати на изпълнителя, ако получи потвърждение от НАП или Агенция „Митници”, че фирмата има публични задължения.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.