Ревнив тираджия убил жена си и детето си в Пловдив и се самоубил

Ревнив до лудост шофьор на ТИР е двойният убиец от пловдивския квартал „Кючук Париж“. 35-годишният Благой е застрелял съпругата си и детето си и след това се е самоубил. Това е основната версия по която работи полицията, съобщава БЛИЦ. Открито е и оръжието на престъплението.
Към 4-5 часа сутринта съседите са чули три изстрела. Предполага се, че с по един куршум са били убити жената и детето, а след това мъжът се е застрелял. Съседите извикали кума на семейството, че нещо става. Той пристигнал, дълго звънял на вратата на първия етаж, където живеело семейството, но след като никой не отворил, разбил вратата и влязъл. Така открил труповете.

Съседи и познати на семейството разказват, че от около 2 години Благой е заплашвал, че ще убие жена си. Разделите и скандалите в това семейство са били постоянен спътник . Те са имали едно-единствено дете – застреляното момиченце. Самоубилият се съпруг често хвърлял вина за изневери на половинката си, въпреки че според нашите източници ревността му е била параноична и неоснователна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини