Волейболистите гледат разгром на Русия над Финландия с 3:0

Волейболните национали гледаха на живо в зала „Макс Шмелинг“ първия мач от олимпийската квалификация в Берлин, в който Русия разгроми Финландия с 3:0 (17, 16, 19). Развръзката е очаквана с оглед на класите на двата отбора, които завършиха при същия резултат и на последното европейско през октомври, като тяхната група бе в италианския град Бусто Арсизио. И този път руснаците нямаха никакви проблеми с финландците, които поне се радваха на солидна и колоритна родна агитка.
Проблем за българския треньор Пламен Константинов обаче създава състоянието на един от основните играчи Николай Пенчев. Заради настинка посрещачът продължава да е на антибиотици и до последно няма да е ясно дали ще е напълно готов за първия сблъсък на нашите днес от 16 ч срещу финландците.
Българите отново получиха неудобен час за тренировка рано сутринта в 8 ч в сряда и Константинов планира да я откаже, защото така състезателите трябва да станат в 6 ч, за да имат време да се придвижат до залата. Същото Гибона направи и в понеделник заради ранния час.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия