Експертизата: Благой е застрелял жена си и детето си от упор

Единственият, който е стрелял в кървавата драма в Пловдив, е съпругът. Не само, че той е убиецът на съпругата си и детето си, ами ги е и застрелял от упор. Това сочи заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленно семейство в град Пловдив.

Единствено по ръцете на Благой Сапунджиев е имало барутни частици. Такива са установени и по входните рани на тримата починали. Което означава, че изстрелите най-вероятно са били извършени от упор.

Родителите на Благой не вярват

“Нещо много страшно трябва да му се е случило”. Това заяви майката на Благой Сапунджиев, който преди два дни застреля съпругата си, 5-годишното си дете и се самоуби.

Бащата сподели, че след като е научил за случилото се, е искал да сложи край на живота си и все още мисли за това.

“Още не вярвам, че той го е направил. Все си мисля, че някой друг ги е застрелял”, заяви през сълзи брата на Благой.

Семейството на полуделия от ревност мъж смята, че любовен триъгълник може да e причина за семейната драма.Те категорично отхвърлиха твърдението финансов мотив да стои зад случилото се.

Опитали всичко да спясят брака си

Благой и Йорданка се запознали преди 9 години. Той я обичал и ревнувал силно. Според родителите на Благой нещата между двамата не вървели гладко още отначало, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им. На Коледа решили да опитат отново, а дни по-късно Благой разбрал, че до съпругата му имало друг мъж.

Близките на Йорданка, пък отричат тя да е имала друг мъж. „Ревност, ревност може би има, за да свърши тази работа така. Що така това момче? То да се ликвидира, то да се ликвидира. Какво ти пречи това дете, тези невинни жертви”, пита се бащата на убитата Йорданка Тодор Божев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини