Желирани мечета с пробиотици са най-новата формула за силен имунитет при децата

Най-големият български производител на хранителни добавки Фортекс Нутрасютикалс пусна на пазара уникални за България и региона вкусни желирани мечета с пробиотици и витамини от B-групата. Мечетата спомагат за нормална чревна среда, добро храносмилане, добра абсорбция на хранителните вещества и укрепване на имунитета.

Една от най-важните функции на червата е да предотвратяват задържането на вредни и ненужни вещества в тялото ни. В тях се съдържат над 100 трилиона микроорганизми, които, при нормално и балансирано функциониране, осигуряват защита на организма от инфекции, регулират обмяната на веществата и подсилват имунната система.

Хипократ е казал още преди повече от 2 000 години, че всички болести започват в червата. Изследванията през последните две десетилетия потвърждават това и доказват, че нарушеният баланс в чревната флора е причина за заболявания като отслабен имунитет, диабет, затлъстяване, хроничната умора, стомашно-чревни разстройства и др. Ето защо профилактиката е от изключително значение за поддържане на здравословен баланс в чревната флора, а безспорно най-подходящият начин за профилактика е чрез редовен прием на пробиотици.

Желираните пробиотични мечета ПРОБИЕН КИДС съдържат милиарди специално обработени микроорганизми, които нормализират микробния баланс в стомаха и спомагат за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Чрез термична обработка на бактериите се получават голям брой бактериоцини, които подсилват имунитета и са пряко отговорни за борбата с болестотворните бактерии и вируси. Обогатени с натурални аромати и оцветители, желираните мечета ПРОБИЕН КИДС са полезни, вкусни и подходящи както за деца, така и за възрастни.

Защото кой не обича желирани мечета?

Контакти: 

Фортекс Нутрасютикалс ООД, България, гр. София 1362, ул. Прохладен кът 10

e-mail: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве