Вики от "Мастило" в очакване на дъщеричката си Маргарита

Ужасяваща история от миналото си разказа пред Нова тв певицата Виктория Терзийска от "Мастило". Тя очаква първото си дете. То ще е момиченце и вече й е избрано име – Маргарита. Терминът е на 3 май, когато е родена и самата певица.

"Аз обаче не искам да я раждам на моята дата. Това е съвпадение на енергии и затова искам тя да си има нейна дата, а аз моя. Поне два месеца ми трябваше да осъзная, че в мен има нов живот”, сподели Вики.

Бащата на детето й – Петър, вече е предложил брак на певицата. Тя разказа, че се е влюбила постепенно в него и първоначално не е очаквала сериозни намерения от негова страна.

"Имала съм две големи кризи в живота си. Те са свързани със загубата на баща ми и брат ми. За съжаление и двамата вече ги няма на този свят. Още на 18 години загубих брат ми, всичко се случи неочаквано. Баща ми пък загубихме заради болест на белите дробове”, сподели Вики от „Мастило”.

"Като че ли това дете сега е дар и ще запълни много празнини и за майка ми, и за мен. Затова съм много щастлива”, допълни певицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица