Арестуваха тийнейджъра, пребил мъж в автобус в Бургас

16-годишно момче е арестувано за побоя над възрастен мъж в градския транспорт в Бургас, съобщиха от МВР. Тийнейджърът обезумял от гняв, след като била направена забележка на гаджето му да си свали калните ботуши от седалката. 

Инцидентът е станал вчера следобяд в автобус №15. Тогава 64-годишният Чанко Стайков се качва в рейса и прави забележка на младо момиче. Следва невъобразима агресия от страна на задържаното момче. Мъжът е пребит и с избити зъби. Никой в автобуса не реагирал на случката.

Полицаите от Пето районно в града все пак успяват да стигнат до бияча и го задържат за 24 часа. Той направил пълни самопризнания, като заявил, че нанесъл ударите, афектиран от факта, че е нагрубен от потърпевшия пред приятелката си, с която пътували заедно в градския автобус.

Самоличността на момичето също е установена от полицейските служители, като предстои да бъде разпитана в качеството й на свидетел за изясняване на детайли по инцидента.

На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини