Египет показа откритите преди дни 30 саркофага с мумии (ВИДЕО, СНИМКИ)

Показаха две от новите станции на метрото

Театър на Балета на Борис Ейфман с премиера в София

Джоан Роулинг шокира с герои гейове

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Българският народ не е див и варварски, братя Британско-българският бизнес бал в Лондон е приеман с почести

Над 150 ранени и 50 арестувани при масовите бунтове в Каталуния

10-те домакински задължения, които горят най-много калории

Сиди от ВМРО със сигнал до Външно министерство заради антисемитските коментари на Белев Депутатът подготвя и сигнал до ЦИК

БДЖ пуска пак временно спрените влакове в страната

СЕМ назначи Антон Митов за временен директор на БНР

Бум на лазерната епилация сред мъжете Технологията в обезкосмяването Duetto MT Evo е у нас благодарение на Jewel Skin Clinic

Осъдиха травестит, че работи като проститутка. Подигравали му се и не можел да си намери друга работа

Районният съд в Благоевград осъди на 1000 лева глоба травестита Мартин Илиев заради това, че работи като проститутка на главен път Е-79 и получава доходи по непозволен и неморален начин.

22-годишният перничанин , който се „труди“ на главен път Е-79 на изхода на Благоевград, се яви на делото без адвокат и разказа, че няма избор. Опитал се да си намери работа, но никой не го наемал, защото искал да е жена и му се подигравали. Затова и излязъл да работи на шосето като проститутка, за да се храни, каза в своя защита Мартин. Полицията многократно го предупреждава с протоколи да преустанови дейността си, но Мартин пак стои на пътя, затова накрая стигна до съдебна зала.

Доказано бе в съдебното заседание,че на 18 март миналата година за пореден път отишъл на първокласен път Е-79, над квартал „Струмско”, и демонстративно започнал да приканва водачите на автомобили да спрат, за да им предложи сексуална услуга срещу заплащане.

Един от шофьорите подал сигнал на телефон 112. Травеститът бил задържан. В края на месец март и началото на месец април миналата година зачестили сигналите на граждани, че в района на главен път Е-79 не само жени, но и мъж, облечен в женски дрехи, проституират, нарушават обществения ред и спокойствие, разсейват водачите с неприлични жестове и създават предпоставки и за възникване на катастрофи. 11 свидетели потвърдили, че обвиняемият е извършил вмененото му престъпление.

До момента той не е осъждан. Съдът го освободи от наказателна отговорност и му наложи само административно наказание „Глоба” в размер на 1000 лева. Мартин не отрича дейността си и обяви,че щом тук не го искат ще напусне България и ще си опита късмета в чужбина.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.