Биха мъж, задявал булки в комуната на отец Иван

Млад мъж от комуната на отец Иван в село Якимово е нанесъл побой на 66-годишен местен жител. Разправията между двамата е станала заради посегателствата на селянина срещу жени от социалната общност. Случаят се разследва, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Скандалът избухнал в неделя към 19.30 ч. 30 годишният Александър Е. – шофьор в комуната на отец Иван, се скарал с Милчо С. и се нахвърлил върху него с юмруци и ритници. След побоя по-възрастният мъж е бил транспортиран в болницата в Лом, където установили, че има два избити зъба и контузии по лицето и тялото. Раните не са тежки и пострадалият е освободен, казаха от болницата. Полицията е образувала досъдебно производство.

„Милчо – известен с прякора Дую, от месеци се върти около комуната. Закача булките без мъже, прибира пари на самотни и болни хора”, разказаха питомци на свещеника. „Отдавна имаме проблеми с Дую. Подавали сме сигнали за посегателствата му в полицията, но той продължи да безчинства. Последно взе колело на наше момче и не го върна. Александър е отишъл да прибере велосипеда и станал скандала!”, разказа и отец Иван.

Преди Нова година заради достойното си служение на Бога и църквата и грижите си за самотните, бедни и отчаяни хора отец Иван бе издигнат в сан архимандрит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини