Жена или футбол тласна Мондрагон към опит за самоубийство

Бившият вратар Фарид Мондрагон (44 г.) е в болница след опит за самоубийство. Игралият в „Галатасарай“, „Сарагоса“ и „Кьолн“ колумбиец се нагълта с антидепресанти. Спаси го светкавичното отвеждане в болница в Кали. Мондрагон вече е добре. Но въпросите остават.

В профила на звездата в инстаграм има над 500 снимки. Гъмжи от усмивки - на басейн с децата, с Дядо Коледа, в костюм и микрофон преди тв шоу. Но в последните дни общият тон се променя. Започват тъжни цитати. „Никой не забелязва твоите сълзи, никой не забелязва твоята печал, никой не забелязва твоята болка, но всички забелязват твоите грешки.“

Явно нещо се е прекършило.

„Само аз ще бъда съдия на своя живот. Достатъчно ме съдиха, без да ми оставят нито един шанс за защита“, това Мондрагон написа, преди да глътне хапчетата. После текстът бе изтрит.

Основните версии в колумбийските медии са две. Първо, страдание след развода със съпругата м.г. Фарид и Адриана имат две деца. И второ, проблем с новата му любима Клара.

Изплува обаче и трета версия - пряко свързана с футбола. Мондрагон спря с играта след Мондиал 2014, където стана най-възрастният в историята на световни първенства - игра на 43 г. и 4 дни. После заработи в телевизии. Понякога се оплиташе и разсмиваше зрителите, които пълнеха социалните мрежи с негови „бисери“.

През ноември Фарид коментира мача Колумбия - Аржентина (0:1) и докато народът беснееше, звездата защитаваше доскорошните си съотборници. Няколко дни по-късно бесен фен се нахвърли върху Мондрагон с обиди и го призова да се разберат „един на един“.

А подобно отношение може да е голям стрес за искрен и чувствителен човек...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят