Катер на гръцката брегова охрана се вряза в лодка с мигранти

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Министър Захариева: България за първи път получава категоричен доклад, че е изпълнила всички критерии

Повдигнаха обвинение на търновец за иманярство

Теменужка Петкова: Готовността на страната ни за есенно-зимния сезон е добра "Булгартрансгаз" е платила аванс от 250 млн. лв. за "Балкански поток", заяви енергийният министър

Как се плаща в ресторант с перли?

Дерменджиев: Ще направим всичко възможно, за да се класираме на Европейското първенство

Тодор Кантарджиев: Сега е точният момент за поставяне на противогрипна ваксина

Министър Маринов: Има задържани след акцията за купуване на гласове в Несебър, сред тях е и кметът Те ще бъдат конвоирани до Столичното следствие днес

Президентът на Чили обяви пакет от социални мерки, за да спре протестите в страната

Обсъждат проектобюджета на НЗОК за 2020 г.

Путин и Ердоган съгласуваха план за прекратяване на бойните действия в Северна Сирия

Певицата Мария се показа без грим (СНИМКА)

Загорчич и Ангелов – мохиканите на Първа лига

Лютви Местан спестил 47 108 лв., премиерът и една трета от министрите му – нищо

Сметната палата публикува имотните декларации на хората, заемащи висши държавни и други длъжности. Те са подадени за периода от 9 юни до 30 декември 2015 г. Финалните декларации са 421, а встъпителните – 455. Декларации в законоустановените срокове не са подали общо 26 от длъжните да подадат. В случаите на неподаване Сметната палата уведомява НАП и ДАНС.

Президентът Росен Плевнелиев е декларирал 10 040 лв. банков влог от заплата, 18 583 лв. увеличение на стойност на ценни книжа и 6003 лв. доход от дивидент. В декларацията на вицепрезидента Маргарита Попова са записани 216 096 лв. банкови влогове от заплата и обезщетения по Закона за съдебната власт.

Премиерът Бойко Борисов е дал уведомление, че за последната година няма промяна в имотното му състояние. Същото са направили и министрите Ивайло Калфин, Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Петър Москов, Ивелина Василева.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева пък е декларирала 30 340 лв. депозити от заплата, продажба на имоти и наеми. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е декларирал 59 516 лв. доходи извън тези от заеманата длъжност, получени през предходната календарна година. В същата графа „доходи извън тези на заеманата длъжност“ съпредседателят на ПГ „Реформаторски блок“ Радан Кънев е декларирал 40 000 лв. и още 13 500 лв.

Другият съпредседател на ПГ на „Реформаторски блок“ Найден Зеленогорски е вписал в декларацията си 4 000 лв., спестени от заплати. В Декларацията на председателя на ПГ „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов са записани 237 226 лв. и още 135 800 лв. в графа „доходи извън тези на заеманата длъжност“, както и 80 400 лв. налични парични средства от заплата. Председателят на ПГ на АБВ Борислав Борисов е декларирал 31 417 и 3 331 извън тези за заеманата длъжност.

Председателят на БСП Михаил Миков е спестил 12 000 лв. от заплата. Доскорошният председател на ДПС Лютви Местан е декларирал банков влог от 47 108 лв. Съпредседателят на БДЦ Красимира Ковачка е декларирала 33 300 лв. банкови влогове. Другият съпредседател на БДЦ Светлин Танчев е подал уведомление. Волен Сидеров е спестил 3 680 лв. от заплата, става ясно от декларацията му.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.