Турция облага туристите с нов хотелски данък

Президентът Радев: Езикът е най-силното „оръжие“ на дипломата Държавният глава се срещна с клуба на посланиците, говорещи български език

Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

Пожарникари и полицаи получиха отличия в категория „Смело сърце“

Шофьор блъсна 8-годишно дете в Бургас

Във Варна изплакаха тризначки и близначки

Във варненската АГ болница изплакаха в един същи ден тризначки, заченати по естествен път, и още две момиченца близначки.

Още преди обяд появата на бял свят на трите момиченца на щастливата майка от Девня е станала чрез перфектно проведената операция от екипа на д-р Иван Танев. Трите бебета са доносени, в много добро състояние, както и родилката, обяви медицинският управител на най-голямата специализирана болница в Североизтока д-р Радослав Минков.

По-късно са изплакали и двете момиченца-близначки. Само на 15 януари новородените в АГ болницата са 12. От всички бебета само две са мъжки. Докторите -акушери се шегуват, че както гласи поверието, война няма да има през идните години, защото момичетата имат привес и надмощие. От началото на годината във варненската АГ – болница има бейби бум, защото ражданията са повече от 100.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.