Министър Маринов: Нямаме официална информация за инцидента във Великобритания

Турция може да закупи нови комплекси С-400 от Русия

Прокуратурата предаде на съд мъж, причинил смърт на пътя

Отварят за гражданите буферния паркинг на метростанция „Стадион Васил Левски“

Славея Сиракова отлага сватбата

Гуна Иванова снима клип с Брас Бенд Сандански Събраха македонски песни във фолклорна китка

Петима отиват на съд за трафик на мигранти от Турция към Западна Европа

Изящен фамилен орган от началото на 19 век дариха наследници на Варненската опера

Главният прокурор: Протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев са опит за политически натиск

Остро въглеоксидно отравяне е причината за смъртта на майка и син в Търговище

Министър Петков: Пенсиите може да нараснат и с повече от планираното

Държавата направи много, за да намали нелегалната търговия на тютюневи изделия в България Интервю с Мила Маречкова, управител и директор Маркетинг и търговия в Бритиш Американ Табако България

66-годишен пострадал при срутване на плоча при ремонт

Мъж се самозапали пред агенцията за бежанците на ООН в Женева

Почти 500 училища затвориха врати заради тежките зимни условия

Учебният процес днес е преустановен в 494 училища в страната. Това съобщават от Министерството на образованието и науката.

В 172 училища няма да се учи заради влошена пътна обстановка. Най-много са затворените училища в област Разград – 61. След тях се нарежда Силистренска област с 47 затворени школа. В 28 училища в Бургаска област няма да се учи, в 20 в област Сливен и 15 в област Стара Загора. Едно е затвореното училище в Кърджалийско заради влошена пътна обстановка.

В 315 училища денят ще е неучебен поради лоши метеорологични условия, поясняват от просветното министерство. Най-много са те в област Плевен, където врати няма да отворят 76 училища. 67 училища ще останат затворени в Добричко, а 65 в Шуменска област. В Русенска област няма да учат учениците в 35 училища. Денят ще бъде неучебен за едно училище в област Благоевград, област Варна – 17, област Враца – 17, област Велико Търново – 20, област Монтана – 8, област Пловдив – 4, област Търговище – 5.

Поради липса на гориво и липса на ток е преустановен учебният процес в 6 училища – в област Пазарджик – 4, и в област Пловдив – 2.

Денят е неучебен в едно училище в област Ловеч заради непредвиден ремонт на отоплителната инсталация и изпълнение на ремонтни дейности, поясняват още от просветното ведомство.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.