Радослав биел Зорница, ходела на училище със синини, заплашвал и семейството й

Зорница - наръганото 13 пъти момиче на спирка в Перник, и Радослав - младежът, причинил й това, били заедно от около четири месеца. Близките на 15-годишната ученичка разказват, че той я е малтретирал. Държал се зле с нея, биел я. Имало е случаи, в които Зорница е ходила на училище със синини, разказва "За Перник". Мъжът дори заплашвал и семейството й и тя молила родителите си да не се обаждат в полицията от страх, допълва Нова тв.

Както Труд писа, Зорница още е с опасност за живота. Пред "Труд" майката на момичето заяви, че познава нападателя й. "Той не е човек, а животно. Нападнал я е, защото иска тя да е с него." Тя призова хората да помогнат, като дарят кръв за 15-годишната й дъщеря.

Цяла нощ е пил

Близки до Радослав твърдят, че през изминалата нощ Радослав е пил, а може би е използвал и дрога.

Обаждал и се по телефона да я заплашва, че ще я заколи. Така и става тази сутрин, когато малко преди 8 часа, наръгва момичето на спирката, качва я в автобуса, и продължава да я пробожда и там. 

Както стана ясно, Радослав Колев от Радомир, на 28 години, многократно е осъждан за нападение, грабежи и притежание на наркотици. Последната си присъда излежал в Бобов дол.

Извършителят на кървавото деяние е в ареста. Той ще бъде съден за опит за предумишлено убийство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини