МВР продължава да работи по всички версии за убийствата на Александър Антов и Веселин Стоименов

МВР работи по всички версии за убийствата на президента на модна къща "Агресия" Александър Антов и бизнесмена Веселин Стоименов. Това съобщи Главният секретар на министерството Георги Костов, предаде БНР.

"Няма данни, които да са толкова съмнителни, че да трябва да бъдат публично достояние. Работим по всички възможни версии до отпадане на тяхната вероятност. И при двете убийства бяха издигнати всички възможни версии, свързани както с дейността и бизнес интересите на жертвите, така и с всички техни лични отношения", заяви той.

По повод свалянето на охраната на бившият лидер на ДПС Лютви Местан, Костов уточни, че това е станало след проверка на МВР дали Местан е застрашен.

Главният секретар допълни, че по искане на председателя на комисията и по предварителна уговорка между тях, той е дал доклад относно степен на застрашеност по действителен сигнал, извършван в МВР.

"Резултат от проверката на МВР по конкретен сигнал определено е, че той е с ниска степен на достоверност. Изчистен е и проверен – няма повод за притеснение", заяви още Костов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини