Зам.-кмет на Стара Загора катастрофира

Заместник-кметът на Стара Загора и бивш областен управител Йордан Николов се отърва без наранявания след катастрофа край мъглижкото село Тулово.

Инцидентът станал около 13,30 часа в четвъртък на пътя от Стара Загора към Казанлък. Николов шофирал служебния автомобил "Опел Астра", но при изпреварване се удря в джип "Сузуки Витара", който в същото време се опитвал да направи ляв завой на натоварения и двупосочен път. И двете превозни средства излетели в ляво от пътя и се забили в преспите на околните ниви. За щастие няма пострадали при инцидента и шофьорите се отървали само с уплаха.

Пристигналият екип на Спешна помощ от Казанлък е прегледал зам.-кмета, който не е пожелал да бъде откаран в болница. От община Стара Загора също увериха, че той се чувства добре и веднага се е върнал на работа в кабинета си.

Според очевидци участъкът между Тулово и Казанлък където е станал инцидента е бил сух и почистен. Между двете коли обаче имало друга, която е попречила на Николов да види, че джипът отпред се кани да прави маневра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини