Нощен разстрел за врачански бизнесмен, преместиха го във ВМА

Един от най-богатите хора във Враца е бил прострелян с шест куршума пред дома му. 51-годишният бизнесмен Красимир Николов е паркирал джипа си и тогава са го простреляли, предаде Трибали.инфо. Всичките изстрели са попаднали в тялото му.

По информация на "Фокус" мъжът е преместен във ВМА. бТВ допълва, че той е контактен. Нова тв информира, че куршумите са попаднали в краката, ръцете и корема му.

Съпругата му Петя и брат му Тодор чули малко след 23.00 часа пукотевицата, но когато излезли, заварили само падналия на улицата бизнесмен. Брат му незабавно го качил в друга кола и го закарал в Спешния център в много тежко състояние.

Кой е Николов

Николов, известен като Краси Яричката, има транспортна фирма "Спътник 96" с над 100 тира и е един от най-богатите хора в града. На този етап не е ясна причината за поръчковия разстрел, но е изключено да е заради дългове, тъй като той е от дълго време в този бизнес и има име на коректен партньор. Има две дъщери.

Районът около къщата му, която е близо до училище „Васил Кънчов“, бе отцепен от полицията.

По ирония на съдбата вчера във Враца се проведе мащабна полицейска операция срещу престъпността, в която участваха 14 екипа на полицията и жандармерията, допълва Трибали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини