Нов свидетел с нова гледна точка за смъртта на Тодор: Братята удряха момчето в главата. Те го биха повече, отколкото той тях

Нови разкрития около смъртта на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица след побой от страна на двама братя в центъра на Враца, даде нов свидетел на случилото се. От своята гледна точка служителят от Общински паркинги и гаражи Цветелин Милов е първият, който, независимо от близките, потвърждава, че ученикът е бит жестоко от братята Иван и Десислав Дамянови, след като той тръгнал към тях с бокс, предава бТВ. 

Сутринта, както Труд писа, Мариян Иванов - единственият, който е реанимирал момчето, след кат е паднало на земята и до идването на линейката, заяви, че не е видял бой, а само че единият брат - Десислав Дамянов, е искал да му помогне и да му извади езика. Преди това той бил прав и изглеждало, че се забавлява. Според Иванов, когато дошла майката на момчето, тя му се скарала, че пак създава проблеми, а той й отговорил "К'во искаш, ма?" Освен тива той чул майката да казва, че Тодор имал проблеми.

Ученикът ги ударил 4-5 пъти, но те него - повече

„Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те повече го биха, и в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало, спомня си очевидецът Цветелин Милов.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, става спорна.

Те го биха повече, категоричен е свидетелят и допълва, че момчето наистина е тръгнало към тях с бокс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини