Ученик с комоцио след бой

Ученик е приет в Бургаската болница с комоцио след инцидент в двора на Гимназията по туризъм. Момчето е в девети клас и се казва Мирослав. Той е на 16 и твърди, че по никакъв начин не е предизвиквал гнева на трима по- големи ученици, с които се скарал.

"С мой приятел бяхме в двора на гимназията в голямото междучасие и си говорехме. После тръгнахме да си купил сандвичи от близък павилион. Там, на пейка, седяха трима по-големи ученици - десетокласници от Механото. Те се заяждаха с приятеля ми. Изведнъж единият стана и дойде до мен. Изкрещя ми: "Какво ме гледаш така лошо, бе!" и ме бутна", разказва Мирослав. Той се свлякъл на земята и ударил главата и устната си. Веднага бил откаран в болницата.

"Момчето е с комоцио, главоболие и световъртеж. Има травма на устната. Стабилно е, но заради преживения шок, ще остане в болницата под наблюдение", казаха лекарите от отделението по "Неврохирургия".

"Случаят е изяснен. Става дума за лека телесна повреда. Учениците, участвали в скарването, са установени и са предупредени", заявиха от полицията. Десетокласниците казали, че още предния ден на опашката за сандвичи се скарали с двете момчета заради пререждане, а на следващия- за това кой гледа лошо. Пререканията са били битови, обясниха от пресцентъра на ОД на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини