Талантлива българка предизвика фурор в Швейцария, бори се за Евровизия 2016 г.

Нашенката Борислава Шишкова предизвика истински фурор в Швейцария. Жената, родом от Ямбол е сред шестимата финалисти, които могат да представят страната на Евровизия 2016г. Борислава е позната като Bella C и ще бори конкуренцията с авторската си песен Another World.

Малко преди да реши да участва в конкурса за избор на песен за Швейцария на Евровизия тази година, тя е била поканена за жури на съревнованието. Дни преди крайният срок обаче, талантливата българка написала песен, а неин приятел музиката.

"За 30 минути написах текста, всичко сякаш се изля по вода", разказа тя пред бТВ. "С песента си искам да напомня на всички да се обичат повече", допълва изпълнителката. "След няколко дни, за което съм страшно развълнувана, ще имам възможността да съм на една сцена с Джеси Джей и с братята на Майкъл Джексън - Дъ Джаксънс. Буквално броя часовете, броя дните, до участието на 4, 5 и 6-ти февруари в Цюрих", разказва тя.

Демо версията е записана в Powerplay Studio, в което са работили "Бекстрийт бойс", "Би Джийс", Лейди Гага, Лени Кравиц и още много световно известни музиканти.

Това не е първият й опит за Евровизия. Преди няколко години нейна песен е класирана в челната десетка за конкурса. Свирила е за Тина Търнър, Долф Лунгренд, Род Стюард, Силви Вартан, Джони Холидей, Жан Рено и много други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл