Прокуратурата протестира оправдателната присъда на Веселин Марешки

Гери Малкоданска кръсти сина си

Премиерът Бойко Борисов: Отнасяме се като добри стопани към България НСИ отчита бюджетен излишък от 1 921 млн. лв. за 2018 г., дългът на сектор „Държавно управление“ намалява до 22,3% от БВП

Смядово в траур за загиналото семейство при адската катастрофа край Омуртаг

Дженифър Лорънс се омъжи От сватбата й има само една снимка

Потрошиха джип на полицията във Видин

Военни иззеха невзривен боеприпас, открит край Пловдив

Сергей Лавров: Отношенията между Русия и България са основани на дълбоки исторически и културни традиции Работата по второто разклонение на „Турски поток“ ще бъде завършена в срок през 2020 г.

Паспортната дирекция с удължено работно време във връзка с предстоящите избори

Горски педагози демонстрираха авторски уроци Правят сайт и учебно помагало

Германия обмисля да изгради собствен космодрум

Арестуваха двама афганистански мигранти за изнасилване на непълнолетно момиче в София

Посланикът на Русия: „Балкански поток“ ще изведе руско-българските отношения на качествено ново ниво

Чавушоглу: Ако до 35 часа кюрдите не се оттеглят ще продължим с военните действия в Сирия

Цветанов към Кънев: Трябва да има култура на поведение

Ние направихме пробиви в места, който Радан Кънев не е и посещавал, не знае каква е народопсихологията и не си дава сметка, че може да нанесе обиди на бългоромохамедани и турци, които живеят в тези райони. Това заяви в неделя в Търговище Цветан Цветанов. Той проведе среща със съветниците, кметовете и актива на ГЕРБ.

Пред медиите коментира изявление на Радан Кънев, че ДПС ходили да питат ГЕРБ за коя политика да бъде вотът. „Небивалици се говорят в пространството. Смятате ли, че е нормално за политик от национална величина да говори подобни неща. Трябва да има култура на поведение и граници, които да не се преминават“ каза Цветанов.
Той допълни, че парламента група на ГЕРБ е заявила категорично подкрепата си за всеки министър, независимо кой от коя формация е, тъй като той е част от отбора на премиера Бойко Борисов.

„Провокацията и агресията не водят до нищо добро. ГЕРБ ще отговаря с политики и реални резултати. Радан Кънев има виждания за друг проект, но ако смята да го гради с провокация спрямо най-голямата формация, това няма да му донесе успех“, каза още Цветанов.
Пред медиите той разказа, че, като председател на най-голямата парламентарна група, разговаря с всички лидери и депутати от други партии по поставени от тях въпроси за регионите им. При сегашните си обиколки събирал информация от какво се нуждаят отделните общини и това стигало до премиера и ресорните министри.

„Това е най-силната черта на ГЕРБ, че не делим общините на наши и ваши. Винаги съм се чудил на министри или политици, които казват, че няма смисъл да се помага, защото дадена община се управлява от друг кмет. Ние искаме да помагаме на жителите. Призовавам нашите структури да не се отпускат, да не бъдат високомерни, а приземени и конструктивни“, заръча на своите зам.-председателят на партията.
Той даде пример с Търговище, където изборите спечели кандидатът им д-р Дарин Димитров и го похвали, че е създал работеща среда и в общинския съвет, като гради мостове и не допуска конфронтация.

Кметът Димитров пък заяви, че държи общината да бъде отворена, служителите да са мотивирани и хората да усещат, че има промяна и нови хора. „От нас обещанието е ясно: работа, работа, работа. Разбраха го и служителите в общината“, каза градоначалникът.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.