Внучето на премиера ще се казва Бойко, дъщеря му остава в България

Внукът на премиера Бойко Борисов със сигурност ще бъде кръстен на него. Това заяви пред Нова телевизия сестрата на Борисов д-р Красимира Георгиева. „Категорично ще се казва Бойко, така е решила дъщеря му“, каза тя.
Аз все още не съм информирана къде ще ражда, защото не умея да пазя тайна. Това е семейна черта, ние сме откровени хора и може би казваме някакви неща в повече, каза още сестрата на премиера.
На въпрос ще присъства ли на раждането на премиерското внуче, Георгиева отговори: Аз ще присъствам, ако ми достигнат нервите и ако Венета иска, иначе ще се доверим на колегите си.

Таткото е скромно момче, казва се Иван излизаме заедно на пазар и такива неща, посочи Георгиева.
„Венета е кръстена на моята майка и прилича на нея. Когато се върна от Америка беше стресирана дълго време, защото къщата на брат ми беше обсадена. Тя много се беше уплашила, имаше някакви хора, които крещяха, това е изключително неприятно“, каза още Красимира.
„Венета замина за Америка при майка си. Занимава се с икономика и финанси. Сега не се върна, за да роди, върна се в родината си, при баща си. Смятам, че ще остане тук. Може би ще ходи на гости и ще се връща.
Брат ми се вълнува много определено, каза още сестрата на Борисов.

"Най-трудният период, през който сме преминали заедно е загубата на майка ни. Брат ми беше по-близък с нея, аз бях по-близка с баща ни. Това беше първият голям удар, който той получи в живота си. Тогава още не беше в политиката, занимаваше се с частен бизнес. Не съм си представяла , че живот му ще се развие така. Той много обичаше да спортува, виждала съм го като един активен спортист, който се занимава и с друга работа, за да изкарва пари. Нашите родители по-скоро искаха да го видят да се занимава с държавна работа, но не доживяха", спомни си д-р Георгиева.

"Когато беше малък се страхуваше от контролни и изпити, имаше една учителка по история, която много го дразнеше. Казваше му, подготвил си се, но не си като сестра си.В по-ранния период той беше по-кроткото дете в семейството. По-късно не съм го виждала какво прави, но не помня да се е прибирал с някоя синка", разказа сестрата на премиера.

   "По-късно когато започна да тренира и да има травми често не ни е казвал, за да не ни притеснява. На въпрос как вижда брат си след политиката Георгиева отговори: „Искам само да е жив и здрав, надявам се да се върне малко към семейството си, защото много ми липсва, ние сме си били много близки и много сме си споделяли. Пожелавам му да има сили, за да стигне дотам докъдето той е решил", каза Георгиева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини