Перничанинът убил майката и дъщерята в „Надежда“ заради леко поведение, оставя три деца сираци

Леко поведение е накарало 53-годишния Красимир Петров да oткачи и да заколи майка и дъщеря в столичния квартал „Надежда“1. Това става ясно от предсмъртното писмо, оставено от мъжа, съобщава bTV.

Както Труд писа, малко преди 2 часа през нощта мъж закла 45-годишната Маргарита Асенова и 20-годишната й дъщеря. След това той се хвърли от 6-ия етаж на сградата. Преди това позвънил в полицията, за да каже какво е направил.

Красимир и Маргарита от около година живеели на семейни начала, като в "Надежда" били от два месеца. Според непотвърдена информация, перничанинът е имал психическо заболяване.

От предсмъртното писмо става ясно, че Маргарита има още една дъщеря, която е останала жива. Перничанинът моли момичето да бъде дадено за отглеждане на негов приятел. По първоначални данни от полицията то е на 12 или 15 години.

Красимир оставя двама сина сираци, съобщава сайтът mirogled.bg.

Психолози провеждат разговори с момичето, като не е ясно дали то е било в жилището в момента на убийството. По всяка вероятност тя ще бъде изпратена или при роднини, или ще бъде настанена в детски дом.

На мястото пред сградата все още има петно от кръв, стои и едната обувка на перничанина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини