Ван Гаал си нае бодигардове

Луис ван Гаал сам си плаща бодигардове да охраняват къщата му в Манчестър, съобщи вестник "Мирър". Холандецът не е обичан от феновете на "Юнайтед" заради лошите резултати на отбора и явно вече се страхува от саморазправа. Мярката не е нито на клуба, нито на полицията. Шефовете на "Манчестър Юнайтед" обещаха само да засилят мерките за сигурност на стадиона и тренировъчната база.

Ексцентричният Юрген Клоп смени 10 футболисти за домакинството срещу "Уест Хем" за купата, завърши 0:0 и предизвика кошмарна програма. В следващите 29 дни "червените" от "Анфийлд" ще трябва да изиграят девет мача! В това число са финалът за купата на лигата срещу "Манчестър Сити" (28 февруари), преиграването с "Уест Хем" в Лондон, два дуела срещу "Аугсбург" за Лига Европа. Серията започва още във вторник с гостуване на лидера във Висшата лига "Лестър". За първи път в 145-годишната история "Ливърпул" пусна титулярите за купата на лигата в полуфинала срещу "Стоук" вместо в най-стария турнир на Острова. "Не сме омаловажили мача", отсече Клоп. Но на трибуните в цивилни дрехи гледаха Роберто Фирмино, Джордан Хендерсън, Джеймс Милнър и Адъм Лалана.

"Убийците на гиганти" си бяха взели почивка в четвъртия кръг за купата. Преди снощния мач "Милтън Кийнс" - "Челси" нито един по-нискоразреден отбор не спечели срещу елитен съперник. Още до 14-ата минута в неделя стана ясно, че това няма да е и "Карлайл". Аруна Коне и Аарон Ленън бързо вкараха два гола за "Евертън", а накрая "карамелите" спечелиха с 3:0. Разписа се и Рос Баркли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят