Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

Избират между трима треньор на волейболистките

Кой треньор ще води националките по волейбол ще се реши след седмица в Пловдив, където във вторник е поредното заседание на ръководството на федерацията. Постът е свободен след провала на европейското в Холандия, където нашите отпаднаха още в групата и последвалата оставка на Драган Нешич.
„Имаме три кандидатури, всичко ще се реши в Пловдив – информира президентът на централата Данчо Лазаров. – Това са Димо Тонев, Иван Петков и Иван Сеферинов. Освен този треньор трябва да изберем и наставници на младежите и девойките, имаме и други текущи въпроси за решаване.“
Като най-вероятен наставник на младите национали се смята Владимир Николов. За досегашния капитан на държавния ни тим се изказа и селекционерът на мъжете Пламен Константинов, който има тежката дума при избора. Гибона също така ще посочи и треньора на втория тим при мъжете, който ще играе в Европейската лига.
Много е вероятно съставът на девойките до 17 години, на който престои европейска квалификация у нас през април, да бъде поет от един от тримата кандидати за жените.
На заседанието се очаква да бъде дискутирано и състоянието на зала „Христо Ботев“, която бе затворена за зрители заради проблем с трибуните, които били опасни за зрителите.
„Очакваме експертизата на специалистите и дотогава се надяваме да е готова, за да предприемем каквото трябва“, допълни Лазаров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.