Показаха две от новите станции на метрото

Театър на Балета на Борис Ейфман с премиера в София

Джоан Роулинг шокира с герои гейове

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Българският народ не е див и варварски, братя Британско-българският бизнес бал в Лондон е приеман с почести

Над 150 ранени и 50 арестувани при масовите бунтове в Каталуния

10-те домакински задължения, които горят най-много калории

БДЖ пуска пак временно спрените влакове в страната

СЕМ назначи Антон Митов за временен директор на БНР

Бум на лазерната епилация сред мъжете Технологията в обезкосмяването Duetto MT Evo е у нас благодарение на Jewel Skin Clinic

Турското външно министерство: Кюрдите нарушават примирието

Глория с нови кадри с любимия

Съдят двама авери завлекли сладкари с лакомства за 2222 лв

Окръжният съд във Велико Търново ще гледа дело срещу двама мъже, които завлекли сладкарска фирма. Процесът е насрочен за 11 февруари, след като обвиняемите обжалвали решение на първата инстанция.

С присъда от 9 ноември м.г., Районният съд е признал подсъдимите Тодор Б. и Петко П. за виновни в това, че на че на 7 ноември 2010 г. в старата столица ощетили сладкарски цех „Ела”ЕООД. Злосторниците задигнали голямо количество лакомства на обща стойност 2222 лева.

Злодеянието било извършено след като Тодор Б. съставил фалшив запис на заповед за въпросната сума с издател „Ела“ ЕООД в старата столица, на когото бил придаден вид, че е подписан от Петко П., като платец . После представил фалшивия документ пред управителя на „Ела“ ЕООД, за да докаже, че съществува правно отношение.

Районният съд е наложил условно наказание от 1 година лишаване от свобода на двамата подсъдими с изпитателен срок от три години. Със същата присъда двамата подсъдими са осъдени солидарно да заплатят сумата от 2222 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.