Недялко Йорданов към Слави Трифонов: Спрете атаката срещу сина ми

Поетът Недялко Йорданов се обърна отново към Слави Трифонов чрез фейсбук и го прикани да спре с атаките срещи сина му – собственика на ПИК Недялко Недялков. Преди това той му прати отворено писмо, което не предизвика желаната от Йорданов реакция.

Вчера шоуменът бе призован на разпит в СДВР за да бъде разпитан по повод обвиненията отправени от Недялко Недялков, че Трифонов го заплашва.

В снощното си предаване Дългия отново не остана длъжен не Недялков, което предизвика реакцията на Недялко Йорданов.

Ето какво написа по този повод поетът в социалната мрежа:

Вчера Слави Трифонов беше извикан от следствените органи във връзка със заплахите за саморазправа със сина ми Недялко, който се осмели да публикува в агенция ПИК част от едно изявление на известен музикант и гей на официална пресконференция. Това, вместо да го стресне, още повече го озлоби и снощи 4 .02.2016 г. в предаването си той отправи нови заплахи единствено срещу сина ми. Той цитира уж случайно и моето име, без да спомене даже, че на 29.01. 2016 година съм написал и публикувал официално открито писмо до него. Сега съм принуден да му напиша Второ писмо:

Г-Н ТРИФОНОВ,

Снощи, след Вашето поредно предаване против моя син Недялко Недялков, ми звъниха много възмутени познати и непознати.

И ме питаха:

Защо в това трето или четвърто предаване, в което се гаврите с него , нито веднъж не споменахте ИМЕТО НА ЧОВЕКА, който твърди официално и открито, че Вие имате гейско минало, и че сте се подвизавали в гейските среди с името Славуца?

А той се казва ИЦО ПЕТРОФФ - изпълнител, аранжор, продуцент, музикант, участник в „Евровизия“ с групата си „Ицо и приятели“, автор на три книги.

С две думи известна публична личност. С адресна регистрация, джиесем, имейл адрес и др.

Възможно е всичко това да не отговаря на истината, но за да ни убедите – защо не извикахте в предаването си именно този човек , който излиза с името си и прави това изявление на открита пресконференция.

Защо след като няколко агенции публикуваха неговите твърдения, Вие нарочихте и посочихте поименно и единствено моя син за техен автор, което е директна и публична измама.

Нима една личност като Вас, претендираща за народен водач, инициатор на национални референдуми, трибун на морал и почтеност - може да заплашва с "опъване" "намазване на вагината" и намек за физическа разправа.

Защо не Ви пука от следствените органи, а с още по-голяма злоба продължихте да се гаврите и отправяте косвени заплахи към него и в негово отсъствие публично се заканвате да го обезчестите и да се ожените за него. А Вашият "биограф" дори си предложи услугите да Ви кумува.

И защо почнахте гузно да обяснявате, че изпратените от Вас символично 20 червени карамфила не били закана за убийство и погребение , както е при мафията.

„При мафията се изпращат не 20, а 10 карамфила. Над 10 - могат да се изпращат неограничен брой , без значение дали са четни или нечетни.“

И с този аргумент , придружен от своя адвокат, вероятно сте се оправдавали пред следствените органи – Вие, човекът с най-голямата охрана в България.

Виждам, че Вас не могат да Ви спрат никакви органи. Вие сте недосегаем, никой от омаскарените от Вас толкова години наред стотици известни български граждани: политици, депутати,хора на изкуството не е посмял да Ви потърси сметка.

Някой трябва да направи списък на всички тях и този списък ще много, много дълъг.

Ако световноизвестният португалски писател Паулу Коелю - авторът на „Алхимикът“ - най-продаваната книга на чуждестранен автор в България - научи, че Вашият биограф Иво Сиромахов редовно се гаври с неговата личност и име - щеше да направи всичко възможно да Ви вкара в затвора.

Ако се опитате да се оправдаете, че снощното предаване против сина ми е било шарж, шега, пародия – защо не Ви задаваше въпросите не Сиромахов, а именно неговият „идиот и тъпак“ Куелю?

От елементарно уважение към великият писател, би трябвало да промените поне една буква от името му, за да стане ясно, че това е пародия.

Снощи Вие споменахте, уж случайно, уж „лапсус лингви“ и моето име. Направихте го нарочно, за да ме уязвите и за да покажете , че не Ви интересува писмото, което Ви написах.

Предаването е на предварителен запис и спокойно можехте да изтриете името ми при монтажа. Така, че имам пълното основание да направя това мое писмо публично достояние на хората, които все още Ви гледат. Защото Вие няма да имате доблестта да го направите във Вашето предаване, както го изисква законът и мълчащият СЕМ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини