Стоичков на работа и на юбилея

И на 50-годишния си юбилей Христо Стоичков бе на работа. Дори за най-известното си име шефовете на американския тв канал "Унивижън" не дадоха почивка. Кавалерът на "Златната топка" води своето 60-минутно шоу, което има над 20 милиона зрители средна аудитория в Щатите.

"Не може без работа - разсмя се Стоичков при поредното поздравление. - Ама и в "Унивижън" знаят, че ги чака купон до зори. Свършваме работа и започваме да се черпим. Благодаря на всички, които ми се обадихте на този ден. Разбрах, че имам хиляди, милиони приятели по света. Благодаря на български фенове, които ме поздравяват по социалните мрежи. Не мога на всички да отговоря, затова го правя чрез вестник "Труд"."

Традиционно Стоичков черпи дежурните екипи в "Унивижън" почти всекидневно - без значение дали са у дома, в Маями, отразяват мачове в Мексико или са на световно първенство. Затова Камата е и любимец на всички в телевизията.

Първата част от празненството бе само за семейство Стоичкови. Гордият татко разряза тортата пред дъщерите си Михаела и Христина и съпругата си Марияна в полунощ. Семейното парти бе в най-баровския ресторант в Маями - "Порто Мадейра". Повече подробности обаче няма - подаръците от най-близките останаха край свещите.

"Пожелах си най-вече здраве, защото другото винаги съм го постигал - продължи Стоичков. - Всеки ден от тези 50 години ми е бил празник, винаги съм празнувал. Пожелавам здраве и на всички хора по света. Съжалявам, че на този ден не мога да съм в България. Но обещал съм на феновете и приятелите - истинското празнуване на 50 години Христо Стоичков ще бъде на 20 май на стадион "Васил Левски"."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят