6 г. затвор за рецидивист, клал жена с цел изнасилване Делото е гледано по съкратената процедура

Две години затвор за кражба от базиликата „Света София“

Екоинспектори наложиха санкции за над 54 000 лева на замърсители "Захарни заводи"-Горна Оряховица и месопреработвателното предприятие "Чех" ще плащат глоби от по над 26 000 лева

Кметът на Благоевград издаде Заповед да не се събират такси за деца, отсъствали поради болест

Служител завлякъл фирма с близо 12 000 лева За неотчетения оборот го грозят до 6 години затвор

Жителите на Стара Кресна пропищяха от тормоз на роми-дървосекачи почистващи изгорялата гора от големия пожар над дефилето

Спипаха мъж с ефективна присъда в Горнооряховско

Грипна епидемия и в Бургас

Румен Радев критикува Борисов и Меркел за поканата към Ердоган "Няма война между институциите, а определени ценностни разминавания"

Илияна Йотова в отчета си: За съжаление, срещнах една разделена България и един обезверен народ

Американец ухапа полицейско куче

Румен Радев: Сега не е моментът да ратифицираме Истанбулската конвенция

Двама сноубордисти са били спасени от екипи на ПСС през изминалото денонощие Единият се е бил изгубил на Витоша, а другият - край Боровец

Един загинал и двама пострадали при катастрофа в Нова Загора

1901 контрабандни парфюма задържаха на „Лесово“

МВР даде почивна станция на синдикат

Сдружение “Синдикат на служителите в МВР” получи сграда с прилежащ терен от 888 кв. м в село Рибарица, област Ловеч. Синдикалистите могат да ползват почивната станция, без да имат право да я преотстъпват на трети лица или да въртят икономическа дейност.

Имотът, чиито права за управление досега са били предоставени на МВР за нуждите на областната дирекция в Ловеч, е с отпаднала необходимост за ведомството. Синдикалната организация ще го използва за реализиране на регламентирани в устава й цели, включително за провеждане на обучение на нейни членове.

С друго решение Министерският съвет обяви имот – публична държавна собственост, за частна и го апортира в капитала на “Специализирана болница за активно лечение по травматология “Проф. д-р Димитър Шойлев” ЕАД. Имотът се намира в столичния район “Изгрев”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.