Ексхибиционист си навлече условна присъда и пробация в Русе

Ексхибиционист ще се превъзпитава с условна присъда и пробация да не преследва повече непълнолетни ученички в Русе. Окръжният съд потвърди присъдата на Милен Б.Й. от 1 г. затвор с 4-годишен изпитателен срок и прибави към наказанието му да се разписва два пъти седмично на постоянен адрес.

Магистратите са категорични, че перверзникът е мастурбирал пред непълнолетни момичета с "изключителен цинизъм и дързост". Той решил да впечатли 2 ученички на централния площад в крайдунавския град, като си събул панталоните и размахал половия си член пред тях. Когато те си тръгнали, маниакът продължил да ги преследва и пак си свалил гащите край близко училище. Този път той демонстративно им показал как се самозадоволява.

Това не е първият случай на осъден ексхибиционист в крайдунавския град. 35-годишният Е.Х. излежа 10 дни в ареста за свалени гащи в магазин за хранителни стоки. Пияният воден спасител влязъл глава в бакалията и поискал закуска, но отказал да я плати.

После хвърлил подадената милинка и си свалил панталона, размахвайки мъжки прелести пред клиенти и 13-годишната дъщеря на магазинерката. Неин колега прекратил скандала, като размахал дървена бухалка и избутал пияницата навън.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини