Общинската болница в Нова Загора има нов скенер

Михайлов подаде оставка

Борисов ще се срещне с премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка

Убиец влиза за 25 години зад решетките 23-годишният Тодор отърва доживотния затвор заради съкратен процес

Джулиана Гани и годеникът й пускат обща песен, осмиваща Ричард Величков

Премиерът Борисов: Партньорството между България и Израел продължава да е отлично във всички сфери

Дядо блъсна с колата си баба на пешеходна пътека

Съдът спря делото за преместването на Куйович

И това видяхме…

Антония Петрова-Батинкова с нови снимки от двумесечната й почивка в Гърция

Елен връхлетял върху кола, тя пък ударила друг автомобил

„Фолксваген” потвърди, че отлага решението за изграждане на завод в Турция заради военната офанзива в Сирия

Осъден за наркотрафик ще прави партия

Венцислав Ангелов – Чикагото, осъден ефективно за наркотрафик, се занимава активно със създаването на партия, която щяла да събори сегашната власт. Това обяви той от Испания в интервю за БНТ.

„Създавам най-голямата политическа партия, която 2017 г. ще бъде факт“, заяви той и допълни, че присъдата му не е проблем. Имал да лежи не повече от 5-6 месеца, тъй като по това осъждане, което в момента е в сила, вече е бил 10 месеца зад решетките. Започнал е и създаването на комитети от будни българи.

В разгара на предизборната кампания кандидатът за кмет на Русе беше признат за виновен и от последната инстанция, че е извършил приготовления за трафик на наркотици. 2 дни преди местния вот Ангелов беше обявен за издирване.

Докато съдебните власти го издирват, за да излежи наказанието от 6 години затвор, Чикагото готви и жалба в Страсбург. „Имам срок до 28 март за жалбата ми. До месец тя ще е в Европейския съд по правата на човека и ще ви кажа България ще бъде осъдена за всички вреди, които ми нанесе“, закани се той. „Аз не се подигравам, аз ги обезличавам, за да разберат, че номерът им няма да мине“, допълни Ангелов във връзка с решението на родния съд.

След последните активности на Ангелов в социалните мрежи прокуратурата е задвижила процедура по линия на международното полицейско сътрудничество. Ще бъде направен опит да се проследи и IP адресът, от който във фейсбук непрекъснато се публикуват постове и актуални коментари.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.