Свежи идеи за подаръци

Често се чудим какво да изберем за подарък за нашите близки и приятели. Често и самите подаръци са повторяеми и колкото по-дългогодишно е познанството, толкова по-трудно става да сме оригинални. Намирането на „подходящия подарък“ не е задължително да е трудно и да е обвързано с „лудо търсене“ по магазините. Напротив, консултант – продавачите на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall са на разположение да помогнат да бъдете оригинални, и полезни, и неповторими.

Ако човекът, на когото ви предстои да подарите подарък, обича своя дом и акцентира на приятното осветление в него, препоръчително е да изберете лампа за картина/снимка. С нея той ще може да акцентира върху изображението, а ако няма творба, то това е една прекрасна възможност за допълнителен подарък – персонализираната снимка от вас, а рамката от Mr. Bricolage.

Едно много добро предложение и за мъже, и за жени, e анатомичната възглавница. След тежък работен ден, лягайки да се наспим, искаме удобен матрак и възглавница, за да можем да отпочинем. Специалистите на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall я препоръчват за здравословен сън, тъй като осигурява правилна позиция на главата. Направена е от 100% полиуретан, което спомага за това да запази първоначалната си форма и да не се деформира, а вертикалните канали допринасят за естествената вентилация на въздуха. Добро допълнение към нея би било и едно от одеалата, които се предлагат в магазините на Mr. Bricolage. Там можете да намерите разнообразие от цветове, материи и размери, и да подарите на вашите приятели нещо, което ще ги топли през студените дни.

Практичен подарък за представителите от мъжки пол са инструментите за дома и градината, като в магазините на Mr. Bricolage може да откриете богата гама от най-различни марки като BOSCH, SKIL, STANLEY, SPARKY, EINHELL, RAIDER, собствената марка B.POWER и още много други. В зависимост от предпочитана марка и финансова възможност може да изберете за подарък акумулаторна или ударна бормашина, различни шлайфмашини, акумулаторна отвертка, винтоверт, ръчни инструменти и т.н. Подарък от този тип е оригинален и същевременно изключително полезен, особено за тези, който обичат да майсторят в къщи.

Ако пък искате да подарите нещо семейно и за дома – предложенията са безброй. С месец февруари идва и месецът на Лозаря. Лозарски ножици, лози, пръскачки, свредели и още много хитринки за производство и бутилиране на домашно вино ви очакват във всички магазини от веригата. Ако все още не сте намерили истината във виното, може да опитате да намерите истински полезните неща за виното в Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall. Ето няколко интригуващи предложения за изкушените лозари и винари: лоза, различни сортове: шардоне, мускат, траминер, мерло, каберне, мавруд, градинска ножица Гардена, диаметър на рязане 22мм, ергономични дръжки с 2 позиции за рязане за 39.99 лв.

За повече домашен уют и декорация може да изберете подарък от голямото разнообразие рамки за снимки с различни размери. Интересни декоративни предложения има и за часовници – в различен стил, размер и форма. Възглавници за по-голямо удобство на стола в офиса и дома има на изключително атрактивни цени. И ако все още се чудите какво друго може да подарите, консултант-продавачите на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall са на разположение да помогнат с предложения от над 45 000 артикула, обособени в тематични кътове – Цветен тониращ център, Ателие за рамки, отдели Декорация, Осветление, Баня, градински център с външна площ от 700 кв.м., както и секции с различни подови настилки и разбира се, всичко необходимо за поддръжката и бързия ремонт, като електроматериали, ВиК, инструменти и железария.

Коментари

Задължително поле