Лола ди Мола отскочи до „Студио 5“ и бутик за обувки

Рожден ден, музика и красиви обувки!

Дамите лесно ще открият логиката в това изречение, в което реално са вписани две различни събития. Началото на февруари събра почитателите на изкуството, красотата и модата на два различни адреса в столицата.

Управители

Основателите и управители на стилното местенце в НДК Хилда Казасян, Боби Йоцов и Атанас Янкулов почерпиха по повода приятели и почитатели с прекрасна музика и настроение. Артистично гостоприемни и с неподправен чар, триото благодари на дошлите за празника с прочувствени думи и подаръци, умножени по 5.

Мартин Пантелеев

Главният диригент на Софийската филхармония Мартин Пантелеев се отчете пред рождениците с вълнуващо изпълнение на цигулката си, която предвидливо бе взел на празненството.

Мирослава Кацарова

Гости и рожденици бяха почерпени и с вълшебния глас на Мирослава Кацарова, джаз изпълнител и водеща на предавания в радио Джаз ФМ. Сексапилната рокля в принт и оригинален модел певицата бе съчетала с ярки етнобижута и маникюр в тон.

Коко и Радина

Сред приятелите на клуба се открои една от най-симпатичните светски двойки у нас. Коко Каменаров и Радина Червенова бяха избрали семплото неглиже на плетивото в допълващи се тоалети. Новинарката с най-класно присъствие на малкия екран изглежда видимо щастлива в компанията на любимия мъж и музиката.

Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова в кожен тоалет също се посвети на музиката и празненството. Фината материя на обемния шал в млечносиво бе в много приятен контраст с рок шика на черната кожа.

Като подранил подарък по повод 25-ия рожден ден на фирмата собствениците на „Пепина М“ откриха нов мултибранд бутик в столичния мол „Парадайс“.

Маджарови и Пирони

Пенка и Жана Маджарови в компанията на Клаудио Пирони - сътворил интериора на новото модно чудо, едно от най-известните имена сред архитектурните среди в Италия. Дамите в елегантни тоалети в черно, посрещаха с усмивка гости и почитатели на световноизвестните марки в света на обувките, представени в бутика.

Ралчеви

Сред гостите се откроиха с елегантно присъствие Главният приор на рицарите тамплиери у нас Румен Ралчев и очарователната му съпруга Магдалена.

Иванови

Първият български космонавт Георги Иванов се оказа в приятна дамска компания, в която в елегантно черно-бяло сако с флорални мотиви се открои съпругата му Лидия.

Захариеви

Още една семпла и много симпатична семейна двойка разгледа елегантните обувки, в случая вниманието им бе привлечено от моделите за господа. Очевидно е, че актьорът Ивайло Захариев получава в изобилие внимание и обич от съпругата си Миряна.

Радост Драганова

Водещата Радост Драганова бе в компанията на дъщеря си, която вероятно бе поуморена от разглеждането не само на дамските модели, но и на специално проектирания kids corner.

Майката показа изключително разхвърлян аутфит, в който не може да бъде открита дори идея за стил. И дано розовата диадема, навярно открадната от детската стая, не се е превърнала в „ябълката на раздора“ за вечерта на двете дами.

Коментари

Задължително поле