Станцията на МС в Слънчев бряг сваля цените, и там криза с летовници

Станцията на Министерски съвет в курорта Слънчев бряг е обявила необичайни намаления за предстоящия летен сезон. От 1-ви до 15-ти юли и от средата до края на август това лято цените ще бъдат по-ниски.

Причината: слабият миналогодишен сезон. Малко депутати, малко летовници като цяло са посетили райското и спокойно кътче край морето на комплекса. Освен това, докато преди летуването в станцията ставаше първо със заявка, дълго чакане и потвърждаване дали има места едва пет дни преди желаната дата, сега записването става много по-бързо и лесно.

Заявката с посочените дати кога искаш да плажуваш, се потвърждава почти веднага, сочи справка в сайта на станцията. Всичко това означава, че летуването в депутатския морски дом вече не е мит.

До горещите месеци ще приключи ремонтът на баните, боядисването на коридорите и стените, за да се освежат помещенията. Окончателно ще бъде монтирана слънчевата инсталация, която ще захранва вече целия корпус - Дом 1 и Дом 2.

Баните ще бъдат решени в оранжево- преливащ цвят, за цветя на стените още няма окончателно решение.

Що се отнася до менюто, прочутото депутатско кебапче си стои на 1.20 лв. и цената му не е мърдала от пет години насам. Промяна в предложенията за хранене това лято може да има, ако се реализира идеята за направа на барбекю на открито. В дните с обявени намаления, в станцията се надяват да има наплив на лагерници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони