Раненият от бетонов къс от АМ „Хемус“: Живея втори живот

Живея втори живот. Все още лекувам травмите, но се радвам, че съм жив. Това заяви пред bTV Наско Златинов, който беше ранен от паднал бетонов къс на магистрала „Хемус“ при гара Яна.

Мъжът изпадна в безсъзнание и претърпя много манипулации в болница, за да се възстанови.

„Спомням си, че в последния момент исках да отворя сенника и както си минавахме под моста, падна едно голямо парче. Както бях наклонен напред, ме заши на седалката. Спомням си, че ужасно силно се мъчех да си поема въздух, защото в първите 20 секунди нямах никакъв въздух“, разказва Златинов.

"Нямам нищо счупено или пукнато по тялото. Ченето ми е счупено на две места. Имам избити няколко зъба, а всички останали са изкривени. Сложена ми е изкуствена кост, следват импланти и прочие. Имам проблеми с храненето и с отварянето на устата. Ребрата ме болят, будя се нощем", коментира той.

"Чакам органите на реда да се свържат с мен, за да дам някакви показание. Никой не ми се е обадил до този момент. Това е пълно безхаберие. Нещата са извън контрол. Всеки гледа да замаже положението, колкото се може по-бързо", негодува Наско Златинов.

Той ще заведе дело срещу Агенция „Пътна инфраструктура“ за нанесените му сериозни поражения на здравето.

Все още никой не го е потърсил, за да даде обяснение за случката.

"Ще търся компенсации от държавата. Имам следна телесна повреда, но не знам все още какво обезщетение мога да поискам", завърши потърпевшият мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини