3 полезни услуги за освежаване на дома

Винаги е време за промяна! Винаги е време за нещо ново и освежаващо! Винаги е време за подновяване на домашния комфорт! Нали?

Освежаването може да бъде нещо съвсем лесно, ако има на кого да разчиташ за помощ, като например на експертите на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall Освен че са винаги на разположение да помогнат със съвети за най-подходящите решения за индивидуалните нужди, те осигуряват услуги, за които дори и не подозирате. Ето списък на топ 5, от които задължително се възползвайте, ако ви престои ремонт.

Апетит за цветове

Намирането и постигане на желания цвят е изключително лесно в Тониращия център в Mr. Bricolage. Тонирането е компютъризиран процес, който се извършва на специални тониращи машини. Това позволява отлично и равномерно насищане на багрите. Достатъчно е само да изберете подходящия за вас цвят от цветовите каталози с над 10 000 цвята, а с всичко останало ще се справят търговските сътрудници в магазина. Освен тониране на бои и лакове, се предлага още и оцветяване на мазилки в разфасовки от 25 килограма с богато разнообразие от цветове и нюанси. Сред другите предимства на Тониращия център са наличието на високо качество на добра цена, гарантирана повторяемост на избрания цвят, много голяма покривност, отлична устойчивост на атмосферни влияния и всичко това става за минути.

„Облекло“ за прозорците

Следвайки модните тенденции в интериора и доставяйки новите тъкани максимално бързо, в Mr. Bricolage дават възможност на българския клиент да бъде в крак с всички актуални новости в обзавеждането. Ако искате да декорирате дома си и да му добавите малко свежест, можете да се доверите на френската верига за избор на пердета или завеси и респективно тяхното ушиване. Консултантите в сектор „Декорация” ще ви посъветват как да изберете подходящото „облекло“ за дома в зависимост от стаята и нейния интериор. Така например, за големите шарки не подхождат на по-малки помещения и обратното – малките шарки не изглеждат добре в просторни стаи. В Mr. Bricolage може да изберете от богатия асортимент от цветове и десени, а специалистите ще ви помогнат да изчислите колко плат ще ви е необходим, а след това ще приемат и заявката ви за ушиване. Ще получите и съвети с какви корнизи да съчетаете завесите, както и кои са подходящите аксесоари, които ще допълнят по най-подходящия начин интериорния ви проект.

Фото емоции

Снимките са отражение на щастливите моменти, затова са и толкова ценни и важни и ги преглеждаме от време на време. На любимите снимки може да се отдели по-специално внимание и да бъдат непрестанно пред очите ни, а в същото време да разнообразим интериора на дома. Освен готови стандартни рамки, в Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall може да изберете подходящата рамка от асортимент от над 250 вида дървени, PVC и MDF профили. Портрети, пейзажи и цветни текстури могат да бъдат добре подчертани от рамки със закръглени натурални профили, докато архитектурни снимки могат да бъдат по-въздействащи в рамки с прави профили. Изключително важна роля в рамкирането на снимката има и паспартуто, което дава възможност на изображението да изпъкне и да излезе на преден план. Паспартуто дава необходимия въздух, за да може вниманието да се концентрира върху самата снимка. Изборът на паспарту е индивидуално решение, което зависи от цвета на рамката и снимката, цвета на стените в интериора и др. В магазините на Mr. Bricolage може да поръчате рамки не само за любими снимки, но също и за картини и плаката. Нещо повече, може да рамкирате и гоблени.

В Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall може да се възползвате и от останалите услуги, които се предлагат, а те никак не са малко: монтаж на ламиниран паркет, рязане на дърво, кантиране, заточване на вериги, ключарско ателие и т.н. А освен това, специалистите са на разположение със съвети за различните индивидуални нужди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини