Георги Миланов под наем в „Грасхопър“

Георги Миланов (23 г.) премина под наем от ЦСКА (Москва) в „Грасхопър“. Националът вече подписа договор с втория в швейцарското първенство със срок до края на сезона.
Миланов е обвързан с руския гранд до юни 2018-а, но през есента загуби титулярното си място и явно търси (и намери) отбор, в който да играе редовно. Халфът сложи параф в Цюрих в присъствието на мениджъра Мирчо Димитров, който действаше и по вариант със „Сион“.
Точно срещу този тим се очаква българският легионер да дебютира за новия си клуб в домакинския мач в неделя от швейцарското първенство.
В „Грасхопър“ е Александър Барт, който през лятото си тръгна от „Лудогорец“. Френският защитник по-рано игра в „Литекс“. Съотборници на Миланов стават също Филип Сендерос (бивш футболист на „Арсенал“ и „Милан“) и шведският национал Ким Челстрьом, с когото бяха заедно в ЦСКА.
„Грасхопър“ изостава с 15 т. от лидера „Базел“ и води с 4 пункта пред третия „Йънг Бойс“. При сребро новият тим на Миланов ше играе в квалификациите за Шампионската лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят