Иван Ласкин отказал прегледи в болницата в Плевен и си тръгнал

Актьорът Иван Ласкин, който снощи бе откаран по спешност в болница в Плевен, е отказал да бъде преглеждан в здравното заведение и си е тръгнал към 21 часа. Това зави пиарът на болницата Момчил Цветков пред Блиц.

„След като е бил приет в спешното, на Иван Ласкин са му назначени различни прегледи. Актьорът обаче е отказал да му бъдат правени. Той подписал декларация и е напуснал болницата”, добави пиарът.

Както снощи Труд писа, Ласкин бе откаран с линейка по спешност в здравното заведение. "Ласкин е при нас, стабилизиран е, няма опасност за живота му", заяви снощи дежурната лекарка в Спешното отделение на УМБАЛ "Д-р Георги Странски".

Снощи Ласкин е имал представление в Плевенския драматичен театър. Малко преди началото му на зрителите в залата е съобщено, че на актьора му е прилошало и е откаран в болница.
Ръководството на старозагорския театър днес ще преценява дали ще се състои представлението в Ловеч, което е заложена в програмата на гостуванията. Отложеното снощи представление в Плевен ще се състои на 25 февруари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини