Двама шофьори без книжки се убиха, трима пътници ранени в катастрофи в Хасковско

Двама шофьори загинаха, а още трима пътници са ранени в жестоки катастрофи в Хасковско. От полицията съобщиха, че единият водач изобщо не е изкарал курсове, а другият е с отнета книжка от съда.

Първият от случаите е в свиленградския квартал "Капитан Петко войвода". Там 25-годишният неправоспособен автомобилист тръгнал да изпреварва и отсякъл електрически стълб със своя "Фолксваген Голф". После колата се обърнала в канавка. Тежко са пострадали още трима млади мъже, които били във возилото. Животът на един от тях е в опасност. 25-годишният пътник от Любимец е с открита фрактура на левия крак, черепът му е строшен и има кръвоизлив в мозъка.

Другият починал 32-годишен водач с отнетата книжка се размазал с "Шевролет" в димитровградското село Черногорово. Той навлязъл в насрещната лента, ударил се в задницата на "Субару", след което американското возило се блъснало в ограда на къща и стълб. Шофьорът издъхнал на място.

От началото на годината войната по пътищата в региона вече е взела 3 живота. Всичките жертви са в рамките на само 4 дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини