Бащата побойник от Плевен обвинен в закана за убийство

Агресивният баща от Плевен, който в понеделник удари със стол и юмрук ученици в елитното училище по изкуствата в града е обвинен в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана за убийство, съобщи dnes.bg.

Днес Милен Антов бе докаран в ареста в Плевен с полицейски конвой. Той е задържан за 72 часа с постановление на прокуратурата.

След като нападна учениците Антов изчезна и бе обявен за общодържавно издирване. Според неофициална информация той 2 дни се е крил в хотел във Велико Търново.

По данни на прокуратурата Антов е осъждан за икономически престъпления. През 2013 г. съдът в Плевен го е наказал с 2 г. условно с 5 г. изпитателен срок, който все още не е изтекъл.

До агресивната проява на бащата се стигна, след като синът му Цветан се оплакал от по-големите Мартин и Георги, с които се спречкал в училище. Ядосаният Милен влязъл през аварийния вход, където охрана няма, нахлул в учебна стая и забил стол в гърба на деветокласника Мартин. След това ударил през лицето неговия приятел Георги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини