Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Бракониер нападна горски инспектор пред семейството му

Инспекторът Людмил И. от регионалната дирекция по горите в Кюстендил е бил нападнат в събота вечерта от бракониер, на когото преди време съставил актове, съобщиха от ведомството.

Горският бил със семейството си в заведение в града. Глобеният също бил с жена си. Още с влизането инспекторът бил заплашен от съпругата на бракониера – тя му казала, че той и семейството му не са желани на това място и да се махат. За да предотврати скандал, инспекторът тръгнал да напусне ресторанта. На излизане глобеният от него по закона за лова мъж, който е от граничното с. Уши, го нападнал и го ударил с юмрук по главата. След сигнал на тел. 112 на място е изпратена полицейска група,.

По случая е образувано досъдебно произбовдство. Нападнатият горски извадил медицинско свидетелство, което ще представи пред разследващите и пред съдебиня състав, казаха от регионалната дирекция по горите в Кюстендил вчера.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.