Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Човек е убит след стрелба в гимназия в Кентъки

Обявяват грипна епидемия в областите Стара Загора и Видин, и в община Бобов дол

Огромен пожар лумна в стар военен корпус в центъра на Велико Търново Предполага се, че клошари са подпалили изоставената сграда

Бисер Петков представи приоритетите на Българското председателство пред ЕП

Рекс Тилърсън: Русия е отговорна за нападенията с химическо оръжие в Източна Гута

Горанов в Брюксел: Карта за въвеждане на еврото ще имаме до юни Промениха списъка на страните, които не сътрудничат на ЕС за данъчни цели

60 млн. лв. трябват за доброволна наборна казарма 2017 г. е с най-слаба раждаемост от десетилетия

Отпускат евросредства за възстановяване на щетите от пожарите в Кресненското дефиле

Големите имена на блус и джаз музиката Йълдъз Ибрахимова и Влатко Стефановски покоряват “Blagoevrgad Blues & Jazz”2018

Национален форум за дебатиращи в Бургас

Потвърдиха се тайните договорки на висши чиновници от МС със зелените

Десислава Атанасова: Вотът на недоверие е загуба на парламентарно време

Ревизорите спипаха Марин Райков, Светльо Витков, Надежда Нейнски, Гого Лозанов – не декларирали пари и имоти

Д-р Александър Оскар, председател на “Шалом”.

Бившият служебен премиер и сегашен посланик в Рим Марин Райков, шефът на СЕМ Гого Лозанов, бившият председател на парламента и настоящ депутат от Реформаторския блок Борислав Великов, колегата му от БСП Жельо Бойчев – това са само част от публичните личности, които са спипани от Сметната палата, защото не са декларирали имущество или пари в годишните си декларации.

От ведомството съобщиха, че общо провинилите се са 278 души. Среда тях са и лидерът на партия „Глас народен“ Светьло Витков, посланикът ни в Катар Метин Казак, посланичката ни в Анкара Надежда Нейнски.

Списъкът се допълва от още депутати, заместник-кметове, шефове на ведомства и може да го видите ТУК.

Ето и по-интересните имена от списъка:

Алексанъдър Кирилов Лукаров, зам.кмет на столичния район „Младост: Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил.

Борислав Любенов Великов, депутат от РБ: Не е декларирал учредено право на ползване върху апартамент с площ 123,350 кв.м. и гараж с площ 16,310 кв.м. в гр. София.

Боряна Георгиева Пенчева, член на УС на БНБ: Не е декларирала доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 19 550 лв.

Боян Асенов Биолчев, председател на Национална агенция за оценяване и акредитация: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 512 лв.

Велислав Величков Минеков, член на ръководството на ДБГ: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 887 лв., както и данни за съпругата – доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 101 лв. и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 11 668 лв.

Георги Лозанов Георгиев, председател на СЕМ: Не е декларирал данни за съпругата – придобиване чрез дарение на апартамент с площ 129 кв.м. в гр. София.

Гюнай Хюсмен Хюсмен, депутат от ДПС: Не е декларирал придобиване на дялове в новоучредено дружество „ТРИЛОВ“ ООД, гр. Исперих.

Жасмина Желязкова Мирчева – Сиракова, началник на кабинет на социалното ведомство: Не е декларирала данни за съпруга – доходи от друга стопанска дейност в размер на 21 625 лв., доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 41 551 лв., както и лизингово задължение за придобиване на лек автомобил „ХОНДА ЦРВ“.

Жельо Иванов Бойчев, депутат от БСП: Не е декларирал доходи от прехвърляне на права или имущество в размер на 1 891 лв., както и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 13 342 лв.

Иван Димитров Стамболов, от ръководството на ДБГ: Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата – доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 22 337 лв.

Лъчезар Йорданов Петков, МВнР – Посолство на Р България – Прага, Чешка Република: Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата – доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 1 080 лв. и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 5 548 лв.

Лъчезар Крумов Костов, шеф на Агенцията за ядрено регулиране: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 106 лв., както и данни за съпругата – доходи от друга стопанска дейност в размер на 21 000 лв. и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 106 лв.

Маргарита Иванова Златарева – Русева, зам.-шеф на ЦИК: Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга – придобиване на 1/2 ид.ч. от апартамент с площ – 135 кв.м. и магазин – 73,12 кв.м., както и 1/10 ид.ч. от урегулиран поземлен имот – 365 кв.м. с построените в него едноетажна сграда с 4 броя магазини с площ – 142 кв.м. и едноетажна сграда с 2 броя магазини с площ – 128 кв.м. в гр. София.

Марин Райков Николов, посланик в Рим: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 6 336 лв.

Мария Василева Кузманова, член на ВСС: Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 237 лв.

Михаил Ненов Николовски, посланик в Тунис: Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата – доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 151 лв.

Николай Стоянов Терзиев, кмет на столичния район „Триадица“: Не е декларирал за себе си и съпругата – учредяване право на строеж за придобиване на 1/2 ид.ч. от офис с площ – 31,49 кв.м. в гр. София.

Огнемир Пенков Митев, шеф на Държавната комисия по хазарта: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 145 лв.

Светослав Емилов Витков, „Глас народен“: Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 3 240 лв.

Светослав Любенов Даскалов, замеснтик-директор на „Военна информация: Служба “Военна информация” към МО

Таня Здравкова Георгиева, главсек на МФ: Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга – вземане към юридическо лице в размер на 40 171 лв. и към физическо лице – 32 271 лв.

Юлиана Генчева Колева, член на ВСС: Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга – доходи от друга стопанска дейност в размер на 7 164 лв.

Метин Хюсеин Казак, посланик в Катар: Подал встъпителна декларация през 2015 г. Не е декларирал данни за съпругата – притежавани дялове в „ПРЕМИУМ АДВАЙС” ЕООД, гр. София.

Надежда Николова Нейнски, посланик в Турция: Подала встъпителна декларация през 2015 г. Не е декларирала данни за съпруга – притежавани дялове в „ИНДИПЕНДЪНТ ГРУП“ ООД, гр. София, както и по 1/2 ид.ч. от ливада с площ – 6,951 дка и ниви с обща площ – 6,576 дка в с. Стакевци, общ. Белоградчик.

Нина Иванова Стоянова, подуправител на БНБ: Подала встъпителна декларация през 2015 г. Не е декларирала данни за съпруга – притежавани дялове в „Кредитритърн“ ООД, гр. София.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.