Ван Гаал едва не си извади окото с молив

Луис ван Гаал бе съвсем близо до "битова злополука" при победата на "Манчестър Юнайтед" с 3:0 като гост на "Шрюсбъри" в осминафинал за Купата на Англия. Телевизионните камери уловиха как треньорът бръкна с молив в окото си. Инструментът стърчеше в ръката му, а Ван Гаал тръгна да отпива от бутилка с минерална вода, без да усети как острието се доближава до зеницата.

След победата, дошла след голове на Крис Смолинг, Хуан Мата и Дали Блинд, холандецът се пошегува с фенове. Докато разписваше автографи, треньорът чу: "Успех в следващите мачове!" Отговорът бе: "Задължителен е, иначе ще ме изгонят!"

"Манчестър Юнайтед" ще домакинства на четвъртфинала срещу "Уест Хем", който изхвърли "Ливърпул" по пътя. Ван Гаал призна, че се надява Давид де Хеа да се възстанови за реванша срещу датския "Мидтиланд" на Николай Бодуров в Лига Европа в четвъртък. Срещу "Шрюсбъри" отборът чу за 15-ия контузен - младият Уил Кийн влезе като резерва и почти веднага излезе.

В същото време Антонио Конте се е разбрал по всички точки и от лятото става мениджър на "Челси". 46-годишният треньор ще изкара Евро 2016 начело на Италия и след това идва на "Стамфорд бридж". През март Конте ще уведоми федерацията, че няма да продължи работа. Роман Абрамович е отправил неприлично предложение към легендарния халф на "Ювентус".

"Челси" ще позлати своята голяма звезда през сезона. Бразилецът Вилиан ще взема по 120 000 лири седмично, когато подпише новия си договор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят